Welkom!

Het jaar is net begonnen. Het is grijs en nevelig, een poederlaagje sneeuw. De natuur is nog in diepe rust. Tijd genoeg om met deze gloednieuwe website bezig te zijn. Leuk dat je ‘m hebt gevonden! Straks in het groeiseizoen kan ik je via deze blog berichten laten zien hoe alles groeit en bloeit. En wat er verder zoal op mijn pad verschijnt.

Binnenkort de Biobeurs bijvoorbeeld, in Zwolle op 18 en 19 januari. In verschillende workshops presenteren we de cursussen die beschreven staan onder het kopje ‘docent’ en submenu ‘cursussen’.

Januari is ook typisch een maand om als teler zaad, mest, gereedschap en machines te inventariseren. Welk zaaizaad heb ik nodig, hoeveel ga ik telen van welke soorten? Er is beperkt zaaizaad beschikbaar van enkele historische rassen peulvruchten. Zie de pagina ‘zaad bestellen’  onder het submenu ‘teler’.